Wat is de dorpsraad?

strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.

De Dorpsraad Eefde is een vereniging en zet zich in voor een goede leefbaarheid in het dorp en het buitengebied van Eefde. De Dorpsraad wil een aanspreekpunt zijn voor de inwoners en de plaatselijke politiek over thema's als wonen, jeugd, verkeer, economie, zorg en cultuur.

Wat doen wij

De Dorpsraad wil betrokkenheid van zoveel mogelijk inwoners bij de activiteiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Jeugdraad ingesteld om samen met de jongeren te bekijken wat er voor hen verbeterd kan worden in het dorp en het buitengebied. Met name verkeer en veiligheidsgevoel blijken belangrijke punten.

Verder is de Dorpsraad gesprekspartner van de gemeente voor allerlei onderwerpen. Als u als inwoner van Eefde een knelpunt signaleert, dat niet alleen uzelf aangaat, dan kunt u dit bij de Dorpsraad melden, en wij zullen het gaan bespreken.

Hoe kunt u mee doen?

Word lid, en praat mee over zaken die u van belang vindt. De Dorpsraad heeft nog vele vrijwilligers nodig, dus schroom niet om u aan te melden en onderwerpen in te brengen!

Bedenk dat de omgeving waarin we leven ook in belangrijke mate ons geluk bepaalt. Vooral de omgeving waarin wij het grootste deel van onze tijd doorbrengen: in de woning, op school en op het werk. Dus is het van groot belang actief mee te doen in het verbeteren van de leefbaarheid van je directe omgeving.

Zoals iedere vereniging hebben we huishoudelijk reglement en statuten.

Het postadres van Dorpsraad Eefde is :
Vereniging Dorpsraad Eefde
t.a.v. het secretariaat