Uitnodiging Concordia op woensdag 6 juli 18.45 uur Triverseplein

28 Juni, 2016

Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit voor ons Zomeravondconcert op woensdag 6 juli aanstaande op het Triverseplein in Eefde. Met dit informele openluchtconcert sluit muziekvereniging Concordia Eefde het muzikale seizoen af. De toegang is gratis, wel vragen wij u een (klap)stoel mee te nemen.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en de muzikanten zijn al volop aan het oefenen. Het belooft een bijzonder, leuk en informeel buitenconcert te worden.

18.45 uur Triverseplein open voor publiek

19.00 uur Zeepkistoptredens door jonge muzikanten

19.30 uur Optreden door jeugdorkest en Sammie

20.00 uur Concert door Harmonieorkest met muzikale vrienden

21.45 uur Afsluiting Zomeravondconcert

We ontmoeten u graag.

Adrie Eising en Herjon Nieuwburg

Namens Concordia Eefde – organisatie Zomeravondconcert

Muzikale Vrienden

Het harmonieorkest heeft muzikale vrienden uitgenodigd mee te spelen me dit concert. Vorig jaar – de eerste editie – hadden we 4 gastmuzikanten. Dit jaar schuiven ruim 25 muzikanten uit de hele regio aan bij het concert, veel meer dan we hadden verwacht. Een kleine 80 muzikanten zitten deze avond achter de lessenaar zitten en verzorgen een muzikaal programma van ongeveer 45 minuten. Speciale muzikale gast dit jaar is het Spijkerkoor: negen dames met een gemiddelde leeftijd van 80 jaar. De dames hebben succesvol meegedaan met De Helden van Eefde 2016 en komen nogmaals optreden met orkest.

Nieuw dit jaar is een optreden van het opleidingsorkest. Onze jongste muzikanten spelen samen met leerlingen van beide basisscholen die hebben meegedaan met ons onderwijsmuziekprogramma Sammie. Een project dat zeer succesvol verloopt. Het opleidingsorkest speelt voorafgaande aan het harmonieorkest een kort programma.

Zeepkistoptredens

Ook nieuw dit jaar zijn de zeepkistoptredens van leerlingen. Op minipodia van houtpallets geven onze jonge muzikanten individueel en in kleine groepjes muzikale voordrachten. De zeepkistoptredens beginnen om 19.00 uur.

Samenwerking met ondernemend Eefde

Daarnaast zijn er wederom ondernemers en verenigingen die zich presenteren tijdens het Zomeravondconcert. Zo bakken De Vrouwen van Nu heerlijke taarten en schenken ze lekkere koffie en thee. Chateau François schenk diverse champagnes, Wijnkooperij Klosters heeft een heerlijk glas zomerse rosé en andere wijnen. Natuurlijk kan een koel glas bier niet ontbreken, daar zorgt Het Hart voor. Voor de kinderen is er een springkussen, schmink, ijs, pannenkoeken en limonade. Te veel om op te noemen.

Zoals jullie kunnen lezen hebben wij er alles aan gedaan om er een gevarieerd muzikaal programma van te maken met alle ruimte voor plezier en vertier. Met uw aanwezigheid gaat het een gezellige avond worden.