Activiteiten voor ouderen 55+ in regio Eefde

Door het Sociaal Cultureel Werk is een overzicht gemaakt van alle activiteiten die er in de dorpen wordt aangeboden voor 55+ers. Zo is er ook een duidelijk beeld wat er allemaal in Eefde of in de nabije regio. Dit is verzameld in een activiteitenboekje
Door de klikken op de blauwe tekst opent u het boekje.

Mocht u interesse hebben om aan te sluiten bij een bewegingsactiviteit voor 55+ of bijvoorbeeld bij een bridge groep, dan kunt u ook op de website van Sociaal Cultureel Werk zien waar u terecht kan en wie u hiervoor kunt benaderen. Bij dit overzicht staat een symbooltje om de informatie af te drukken, zodat u de informatie altijd bij de hand heeft.
Neemt u deel aan een activiteit, maar staat deze nog niet vermeld in het overzicht, geeft u dit dan door, dan wordt er gezorgd dat ook die informatie erbij komt te staan.

Daarnaast wil het SCW u er nog op attent maken dat in september de Opruimcursus en Geheugentraining weer van start gaat. Uiteraard bij voldoende deelname. U kunt zich hier nog voor aanmelden er zijn nog plaatsen vrij. Ook zijn wij nog opzoek naar vrijwilligers voor de computerinloop. Bent u handig met de computer en vindt u het belangrijk dat uw generatiegenoten hier ook mee om leren gaan, meldt u dan aan.
Sociaal Cultureel Werk: 0575-492655/516627
m.roordink@scwgorssel.nl, 06-46326500
 

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign