Over op glasvezel ? Vergeet uw vereniging niet.

Maandag 15 november is het glasvezelproject ook in Eefde van start gegaan. Op de voorlichtingsavond in het Hart konden bewoners zich oriënteren op de mogelijkheden van glasvezel.

Op deze avond kwam echter niet naar voren dat u met uw overstap een vereniging in Eefde kunt steunen. Glashart geeft verenigingen voor elke aansluiting een bijdrage ter waarde van €10,--. Het enige wat u hoeft te doen is bij uw aanmelding een code te vermelden. Meer hierover is te lezen op de website van het project: http://www.lochemopglasvezel.nl/ bij “Clubactie”.

Tot nu toe heeft alleen de voetbalvereniging een code aangevraagd. Deze code is EEFD001

Dus wanneer u overstapt op glasvezel vermeldt de code EEFD001 op uw aanvraagformulier en u steunt een vereniging uit Eefde.

Wanneer ook andere verenigingen uit Eefde een code hebben aangevraagd, wordt dit vermeld op deze website. Houd deze website daarom in de gaten. Zo blijft u ook op de hoogte van andere ontwikkelingen in Eefde.