Ontstaan van Cooperatieve energievereniging: LochemEnergie

25 Oktober, 2010

Het is nog maar 2,5 weken geleden dat de startbijeenkomst van de Lochemse Cooperatieve Energievereniging heeft plaatsgevonden. Zestig enthousiaste en betrokken Lochemse burgers waren aanwezig op de bijeenkomst in 't Hart in Eefde. Vanaf dat moment is er hard gewerkt, en met resultaat.
De vereniging heeft een naam (LochemEnergie), een gezicht (een logo, huisstijl en een flyer) en een website www.lochemenergie.net.

Kortom er wordt ruchtbaarheid aan gegeven. Belangrijk is dat geinteresseerde Lochemse burgers en bedrijven zich aan kunnen melden als aspirant-lid.
De dorpsraad Eefde ondersteunt dit initiatief en wil de bewoners van Eefde op de hoogte brengen. In de bijlage zijn de flyer en het persbericht te vinden.

BijlageGrootte
LochemEnergie flyer.pdf2.97 MB