Internet in het buitengebied van Eefde: ambassadeurs gezocht!

Datum: 
9 Januari, 2018

als wellicht bekend is er al heel lang discussie gaande over de aanleg van snel internet in het buitengebied van de gemeente Lochem. CIF, een bedrijf dat de kabels aanlegt, wil dit in het buitengebied van de gemeente Lochem doen mits 50% of meer van de doelgroep hier in participeert. 

Om dit te bereiken is het de bedoeling dat op hele korte termijn (volgende week maandag) ambassadeurs geworven worden die bereid zijn in hun kern (Eefde in dit geval) bij de betreffende doelgroep langs te gaan om informatie te verstrekken over de aanleg opdat een zo groot mogelijk aantal bewoners uit het buitengebied mee gaat doen.

De gemeente Lochem wil op 31 januari een avond beleggen waarbij alle (potentiele) ambassadeurs verder geinformeerd worden.

Bent u bereid hier aan deel te nemen dan vernemen we dat heel graag: u kunt dan een e-mail zenden naar info@dorpsraadeefde.nl waarin u uw naam, adres en telefoonnummer vermeldt. U krijgt dan in de loop van deze maand nader bericht.

U kunt e.e.a. nalezen via onderstaande linkjes waarin opgenomen recente publicaties in de Stentor respektievelijk Lochemnieuws. 


https://www.destentor.nl/lochem/ambassadeurs-voor-glasvezel-br-in-buitengebied-lochem~a2c4a5a8/

https://www.lochemsnieuws.nl/2017/12/04/glasvezel-buitengebied-aangelegd-cif-buizenstelsel-baan/

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign