Doet u mee met Lochem Spreekt, ons digitaal inwonerpanel?

Geeft u graag uw mening over belangrijke zaken die onze mooie gemeente aangaan? Meld u dan aan voor het digitaal inwonerpanel Lochem Spreekt op www.lochemspreekt.nl. Meedoen is gratis, kost weinig tijd en u hoort altijd als eerste de uitkomst.

Hoe kunt u meedoen?

Om deelnemers te werven, ontvangt een grote groep inwoners deze week een uitnodigingsbrief op het huisadres. Maar iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen. Heeft u kennissen, vrienden of familie in onze gemeente? Nodig hen dan ook van harte uit om mee te doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

 

  • Ga naar www.lochemspreekt.nl
  • Meld u gratis aan
  • U ontvangt een e-mail zodra er een onderzoek start; om te beginnen voor het eerste onderzoek begin april.

 

Hoe werkt het?

Als u zich heeft aangemeld op www.lochemspreekt.nl, dan ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een link naar het eerste onderzoek. In dit eerste onderzoek vragen we u graag naar wat u belangrijk vindt in uw directe omgeving. Ook vragen we hoe u betrokken wilt worden bij de keuzes voor uw omgeving en de toekomst van onze gemeente. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen gaat eenvoudig en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail, en u hoort wat de gemeente daarmee doet.

 

Liever meedoen per post?

Wilt u meedoen, maar liever op papier? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Moventem, het onderzoek- en adviesbureau dat het panel beheert , telefoon (0575) 76 02 27. U krijgt dan de vragenlijst en de uitkomsten van ieder onderzoek toegestuurd op uw huisadres. Dat is gemiddeld 4 keer per jaar.

 

Waarom een inwonerpanel?

Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve: “Inwoners willen graag meedenken en de gemeente wil graag weten wat inwoners vinden. Met een digitaal inwonerpanel kan dat op een snelle manier. Het past bij deze tijd waarin veel inwoners online zijn én heel belangrijk: de privacy van elke deelnemer is gewaarborgd. U kunt al op verschillende manieren meedenken met de gemeente en dit inwonerpanel is een mooie aanvulling daarop. Wij hopen dan ook van harte dat u meedoet aan Lochem Spreekt.” 

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign