Verkeer

  • warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_style_default::options(&$options) should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Uitnodiging informatiebijeenkomst Lock2Twente 30 november 2017

In januari start Lock to Twente met de bouwwerkzaamheden voor de aanleg van tweede sluiskolk van Sluis Eefde. Daarom organiseert Rijkswaterstaat samen met ons een informatiebijeenkomst op donderdag 30 november. Wij verwelkomen u graag tussen 16.00 tot 20.00 uur in Het Hart aan de Jolinkweg 2 in Eefde. U kunt op
elk moment binnenlopen, vooraf aanmelden is niet nodig.
 
Wat gaat er gebeuren?
 
Tijdens de informatiebijeenkomst wordt het werk aan en rondom de sluis toegelicht.

Oproep voor inspraakreacties op concept wegcategorisering buitengebied

De afgelopen weken zijn de inloopbijeenkomsten over de verharde wegen in het buitengebied gehouden voor de bewoners en bedrijven in de verschillende dorpsgebieden.

We hebben daar al een flink aantal reacties binnen gekregen.

 

Tot eind november a.s. is er de mogelijkheid om ook uw inspraakreactie te geven. Uw reactie kunt u mailen naar eenandereweg@lochem.nl .

 

De informatie over de concept wegcategorisering staat op de gemeentelijke website:

Lock to Twente start met inrichten bouwterrein in Eefde

Aannemer Lock to Twente start met het inrichten van het bouwterrein ten noorden van de sluis Eefde. Dit ter voorbereiding op de bouw van een tweede sluiskolk. Wat gaat er de komende maanden op dit terrein gebeuren?

Uitnodiging inloopbijeenkomsten concept wegcategorisering

Informatieronde over wegenonderhoud

 

Afgelopen voorjaar heeft de Gemeenteraad een concept-wegcategorisering vastgesteld voor de wegen in het buitengebied. De bewoners van het pilotgebied functiegericht wegbeheer, de dorpsraden en de lokale en regionale economische en maatschappelijke belanghebbenden zijn hierover begin van de zomer geïnformeerd.

 

Bijeenkomsten in dorpshuizen

Voortgang sluis Eefde

Informatiebijeenko

Afronding Traverse zuidelijk deel in 2017

Bron: De Stentor 5 november 2016
EEFDE - Herinrichting van het zuidelijk deel van de Traverse Eefde kan in 2018 klaar zijn. Voorwaarde is wel dat de gemeenteraad binnenkort geld beschikbaar stelt voor de uitvoering.

Uitnodiging Inloopbijeenkomst overlast spoorweg-lawaai Eefde, Epse, Joppe en Gorsse

Beste inwoners van Eefde, Epse, Joppe en Gorssel, woonachtig dichtbij de spoorlijn ZutphenDeventer,

Wilt u meer weten over de mogelijke maatregelen van ProRail om geluidoverlast vanwege spoorverkeer te verminderen, dan bent u van harte welkom op de inloopbijeenkomst op 15 november a.s. in het Hart in Eefde van 19.00-20.30 uur 

Uitleg

Info over de nieuwe sluis bij Eefde via Rijkswaterstaat

Indien u op de hoogte wenst te blijven van de ontwikkelingen rondom de sluis te Eefde dan kunt u dat via bijgaande link 

http://www.rijkswaterstaat.nl/water/projectenoverzicht/twentekanalen-uit...

U kunt zich hier ook abonneren voor een periodieke nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

 

 

Zienswijze DRE op N348 Jodendijk/Scheuterdijk

De Dorpsraad Eefde beijvert zich voor een goede leefbaarheid in een dorp waar mensen graag wonen. Een van de kernwaarden van Eefde is volgens de Eefdenaren het groene karakter van het dorp, dat al bij de entree van het dorp zichtbaar is. (wetenschappelijk onderzocht, Wetenschapswinkel Wageningen, 2011).  
Inhoud syndiceren

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign