Jeugd

• strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

De Democratiefabriek

25 Januari, 2018

democratiefabriek.jpg

Springkussenfestijn tijdens kerstvakantie in de Stuw te Eefde

15 Oktober, 2017

Deze kerstvakantie kan je volop springen, klimmen, glijden, spelen en plezier hebben tijdens de tweede editie van het Springkussen Festijn op 28 & 29 december 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Woensdag 16 augustus 13.00 – 16.00 uur in Eefde, speeltuin de Nok

1 Juli, 2017

SummerFUN voor Lochemse jeugd

Stichting Welzijn Lochem organiseert in de laatste week van de zomervakantie ( 14 t/m 18 augustus) SummerFUNactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.

We trekken in een karavaan langs de verschillende kernen in de gemeente Lochem met leuke attracties en activiteiten.

Het programma ziet er als volgt uit:

60 jaar Nationale Boomfeestdag uitbundig gevierd!

27 Maart, 2017

Op woensdag 22 maart 2017 is 60 jaar Nationale boomfeestdag gevierd. Hier heeft ook JOGG Lochem hier haar steentje aan bijgedragen. Dit doormiddel van het plaatsen van gratis fruitbomen. Dit is gebeurd op het terrein van zes verschillende basisscholen in de gemeente Lochem.

Wedstrijd Tramstation Gorssel

20 Juli, 2016

Zomersluiting Tramstation en opstelling diorama’s met prijsvraag.

Henk Hietbrink heeft op het perron van het Tramstation in Gorssel uit eigen collectie een aantal diorama’s opgesteld met als onderwerp de natuur in onze omgeving.

Dorpsplan: jeugd tot 12 jaar

23 Maart, 2010

Voor de jongste groep kinderen (tot ca. 10 jaar) zijn er vier goed onderhouden speeltuinen beschikbaar. Deze zijn dankzij veel inzet van buurtbewoners tot stand gekomen, en worden ook goed onderhouden. Dit is een belangrijke verworvenheid is in wijken met kleinere kinderen. “Speelvoorzieningen zijn goed maar onderhoud kost veel geld.”

Inhoud syndiceren