Uitnodiging ambassadeursavond Glasvezel buitenaf

 

 

Over een paar weken starten we met de campagne 'Glasvezel buitenaf' in het buitengebied van Lochem en Zutphen. Op dit moment zijn we druk met alle voorbereidingen. De aankondiging die naar alle bewoners wordt gestuurd staat bijna klaar, de informatieavonden zijn ingepland en op 14 mei 2018 weten we of de benodigde 50% is gehaald. Voor het zo ver is, nodigen we u als ambassadeur van Glasvezel buitenaf graag uit voor de ambassadeursavond. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u alles over het aanbod, de planning en de campagne.   

Datum: woensdag 31 januari 2018 van 19:30 uur tot 21:30 uur 
Locatie: Stegeman Laren, Dorpsstraat 1 in Laren

Als locatie voor deze avond is er gekozen voor een zo centraal mogelijke ligging. De informatieavonden zullen wij spreiden in het gebied zodat bewoners dichterbij huis een presentatie kunnen bijwonen.

Tijdens de ambassadeursavond praten wij u graag bij over het project en zult u als ambassadeur voorinformatie ontvangen die u kan helpen als ambassadeur in dit gebied. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen.

Het programma
19:30 uur Inloop
19:45 uur Welkom
19:55 uur Presentatie Glasvezel buitenaf
20:45 uur Uitwisseling kennis en ervaring
21:15 uur Vragen
21:30 uur Afsluiting
 
We hopen natuurlijk dat u aanwezig kunt zijn en zich vol enthousiasme wilt inzetten voor glasvezel in het buitengebied van Lochem en Zutphen.
 
Heeft u vragen naar aanleiding van deze e-mail. Laat het weten en stuur een mail naar projectleider Daisy Meekes of ambassadeurscoördinator Jan ter Haar.
 
Hopelijk tot ziens op de ambassadeursavond! Laten we er samen voor gaan!
 
Vriendelijke groet,
Daisy Meekes

PS: een aanmelding/afmelding is niet perse nodig maar wel wenselijk voor de organisatie dus horen we graag een reactie op deze mail! Alvast bedankt.

 

Glasvezel buitenaf
Glasvezel buitenaf Postbus 71 Almelo, Overijssel 7600 AB Netherlands

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign