Informatieavond 4 november a.s. Stichting Lochem 3.0

Dorpsraad Eefde
T.a.v. bestuur en leden

Geacht bestuur en leden,

Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond over de plannen van de Stichting Lochem 3.0, op dinsdagavond 4 november om 20.00 uur in het Trefpunt in Gorssel. Vanaf 19.30 uur is er ontvangst met koffie. De avond is bedoeld voor inwoners, ondernemers, toeristische initiatieven en alle andere geïnteresseerden uit Gorssel, Joppe, Epse, Kring van Dorth en Harfsen.

Wat is Lochem 3.0?
De Stichting Lochem 3.0 maakt zich sterk voor een economisch gezonde, vitale en bruisende gemeenschap. In samenwerking met de gemeente Lochem en de VVV wordt een nieuwe organisatie gestart, die onder andere zorgt voor promotie van ondernemerschap, toerisme en kunst & cultuur en een stimulans voor onderlinge samenwerking. Zodat het ook in de toekomst aangenaam wonen, werken én recreëren blijft in alle kernen van de gemeente.

Wat betekent dat voor Eefde, Gorssel, Joppe, Epse, Kring van Dorth en Harfsen?
Er zijn heel veel mooie evenementen, toeristische initiatieven en kunstactiviteiten in onze gemeenten. Daarnaast kampen veel dorpen met de leefbaarheid in hun kern: ondernemers, scholen en andere voorzieningen hebben het lastig om hun hoofd boven water te houden. De consument gedraagt zich anders door veel meer via internet te kopen. En de gemeente moet taken afdragen aan de burger en bezuinigt juist. Dat vraagt om een nieuwe manier van samenwerken en promotie. Lochem 3.0 heeft daar plannen voor ontwikkeld. We willen die plannen graag met u delen en horen hoe u er in staat.

Korte presentatie plannen van museum MORE
Tijdens deze informatieavond zal een vertegenwoordiger van het museum MORE iets vertellen over de invulling van het museum en de kansen die daardoor voor ondernemers worden gecreëerd.

Aanmelden gewenst
We nodigen u graag uit om op 4 november aanwezig te zijn.  Zou u ons willen laten weten of u aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen u komt in ?  U kunt zich aanmelden via info@lochem3punt0.nl

We hopen u allen te mogen begroeten op 4 november!

Met vriendelijke groet,

De Stichting Lochem 3.0 *