Midwinterbijeenkomst Het Hart 6 januari 2017 vanaf 18.00 uur

Vrijdag 6 januari is het weer zover! De jaarlijks terugkerende Midwinterbijeenkomst in het Hart.

Alle inwoners van Eefde zijn van harte  welkom om tussen 18.00 uur en 22.00 uur gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.
Traditiegetrouw krijgt u kniepertjes en snert aangeboden en informeren we u over actuele onderwerpen in Eefde.

De toegang is gratis.

Het programma is nog niet helemaal bekend maar bestaat o.a. uit een concert van Harmonieorkest Concordia in de Ontmoetingskerk, een verrassende spreker uit Eefde, diverse marktkramen met informatie over actuele onderwerpen in Eefde waaronder een mogelijkheid om mee te denken/praten over het nieuwe Dorpsplan dat in de maak is.

Zet de datum nu alvast in uw agenda! Meer informatie en het definitieve programma volgt binnenkort.

De Midwinterbijeenkomst Eefde is een gezamenlijk initiatief van Stichting Accommodaties Eefde, Muziekvereniging Concordia, de Ontmoetingskerk, Toneelvereniging NIO, de Dorpsraad, de Oranjevereniging en de Ondernemersvereniging van Eefde.

BijlageGrootte
Logo.png61.5 KB