Fotowedstrijd : Blikvangers voor Dorpsraad Eefde !

19 Mei, 2010

Het dorpsplan van Eefde is een feit. Ook de website van de dorpsraad is vernieuwd en sluit goed aan bij een vernieuwde toekomst voor Eefde.

De website van de vereniging Dorpsraad Eefde voorziet Eefdenaren van informatie uit hun eigen omgeving. Maar wordt ook door Eefdenaren zelf gemaakt. Tenslotte maak je Eefde zelf!

Wat ontbreekt zijn “Blikvangers” uit de omgeving waar het nieuws en de verhalen zich afspelen. Alle inwoners van Eefde, zowel jong als oud, wordt gevraagd om mee te helpen met het inkleuren van de website.
Heeft u een mooie foto of komt u een mooi plekje tegen wat typerend is voor Eefde en bent u van mening dat deze zeker niet mag ontbreken op de website?
Vul dan het fotowedstrijdformulier op deze website in. De foto kunt u als een bijlage toevoegen. U kunt maximaal 3 foto’s insturen.

De sluitingsdatum is 21 juni 2010. Op zaterdag 26 juni 2010 worden op de Braderie bij ’t Hart de prijswinnaars bekend gemaakt.
Er is een eerste, tweede en derde prijs in de categorieën Basisschool jeugd, tieners en volwassenen.

De prijzen worden aangeboden door, fietsboetiek Onstenk, drogisterij Peinemann en bloemisterij Hosta. Wij willen deze ondernemers dan ook hartelijk bedanken voor hun medewerking en het beschikbaar stellen van de prijzen.

Dus stuur een mooie foto in en maak kans op één van onze mooie prijzen!

Fotowedstrijd

Heel leuk initiatief. Hierdoor wordt het de "buitenwereld" (lees gemeente Lochem), misschien ook eens duidelijk hoe mooi Eefde wel niet is en leidt dit tot beter onderhoud van de openbare ruimte.

Theo