Fonkelfestival Harfsen 17 september

Datum: 
20 Juli, 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laat je zien op het Fonkelfestival!
 
Op zaterdag 17 september vindt van 16.00 tot 21.00 uur het Fonkelfestival in Harfsen plaats. Dit festival draait volledig om het inwonerinitiatief. Het festival wordt georganiseerd door een groep inwoners (zelf ook betrokken bij diverse inwonersinitiatieven) uit de gemeente Lochem, in samenwerking met de gemeente.  Wil je jouw initiatief ook laten zien? Dat kan! 
Daarom Fonkelfestival!
Op het Fonkelfestival  kun je bekendheid geven aan je initiatief en kun je kennis, tips en connecties met elkaar delen. Omdat er meer mensen rondlopen met ideeën die bijdragen aan de samenleving. Want waarom zouden we allemaal het wiel opnieuw uitvinden als er al zoveel mensen zijn die je verder kunnen helpen? Ieder idee begint met een klein vonkje. En al die kleine vonkjes leiden tot schitterende inwonersinitiatieven. 
 
Wat is er allemaal te doen?
Bas Mennink van Gave Dingen Doen is van de partij op 17 september. Er is een Talkshow over inwonersinitiatieven (Lochem fonkelt door), een Durf-te-vragen-sessie, cabaret én optredens van Joris Linssen en Caramba. En natuurlijk is er veel ruimte voor inspiratie vanuit de bestaande inwonersinitiatieven. Kijk op www.fonkelfestival.nl voor het programma. 
 
Ideeënwand op het festival
 
De gemeente zit boordevol initiatieven, teveel om allemaal dit jaar in een stand te presenteren. Daarom willen we het complete aanbod graag tonen op de ideeënwand. Op die manier hopen we dat alle inwonersinitiatieven aanstekelijk werken en anderen kunnen inspireren. 
 
Jouw initiatief
 
Stuur je initiatief ook in. De organisatie ontvangt dan graag een omschrijving, poster, foto’s en andere beschikbare informatie van je. Dit wordt dan op de initiatievenwand geplaatst. En je mag het natuurlijk ook zelf ophangen op 17 september. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen.
De informatie kan gestuurd worden naar info@fonkelfestival.nl of gebracht bij het kantoor van De Campagnefabriek, Nieuwstad 15 in Lochem (ma t/m do, 25 juli t/m 7 aug met vakantie).
 

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign