De Elf Marken houdt zaterdag 1 oktober weer Open Huis in het Tramstation Gorssel.

De Elf Marken houdt op zaterdag 1 oktober weer een Open Huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel.

De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal dan in het Tramstation aanwezig zijn om de gasten te ontvangen.
In het Tramstation is momenteel een expositie van keramiek, edelsmeedwerk en foto’s ingericht. Hanneke Verhey (keramiek) en Marijke van de Meent (edelsmeden) en GertJan van de Meent (fotografie) komen alle drie uit Zutphen. Hanneke en Marijke studeerden beiden aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie. GertJan is autodidact, actief als vrijetijdsfotograaf en lid van “Fotografencollectief De Zutphense.” Bij deze tentoonstelling, die nog tot en met 18 oktober bekeken kan worden, ligt de nadruk, naast de getoonde foto’s, op de toepassing van porseleinklei. Dit fijne van oorsprong witte materiaal is geschikt voor een diversiteit aan verwerkingstechnieken.
Tijdens de Open Dag op zaterdag 1 oktober zullen de exposanten in het Tramstation aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

Openingstijden Tramstation:
Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 1 oktober Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.
Van buitenaf is de expositie permanent te zien