De Elf Marken houdt op zaterdag 4 maart weer een Open Huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel.

De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal dan in het Tramstation aanwezig zijn om de gasten te ontvangen.

Op zaterdag 4 maart zullen in de nevenruimte met de nieuwe apparatuur van onze vereniging films uit Gorssel van filmgroep ‘het  Accent’ Gorssel/Lochem vertoond worden.

Daarnaast is tot en met 21 maart 2017 in het Tramstation nog de expositie van schilderijen en Venetiaanse maskers van Gerda van Goor te zien.

De schilderijen zijn met olie-, aquarel- en acrylverf gemaakt. De Venetiaanse maskers zijn gemaakt van gips en klei (geschikt als wanddecoratie) of papier maché (geschikt als wanddecoratie en/of voor feesten en carnaval).

Gerda nam deel aan kunstmarkten in Ootmarsum, Zutphen en Duisburg en exposeerde o.a. in Gorssel, Zutphen, Zeddam, Lochem en Doetinchem. Tevens heeft zij in Zeddam workshops gegeven in het maken van Venetiaanse maskers.

Op zaterdag 4 maart zal kunstenares Gerda tijdens de Open Dag van het Tramstation aanwezig zijn om vragen over haar kunstwerken te beantwoorden.

Openingstijden Tramstation:

Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 4 maart Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.

Van buitenaf is de expositie permanent te zien