De Elf Marken houdt op zaterdag 4 februari weer een Open Huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 te Gorssel.

De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal dan in het Tramstation aanwezig zijn om de gasten te ontvangen.

Op zaterdag 5 februari zullen in de nevenruimte met de nieuwe apparatuur van onze vereniging historische foto’s uit Almen vertoond worden. Deze apparatuur kon aangeschaft worden dankzij de gift van € 2000, die De Elf Marken mocht ontvangen als gevolg van de opheffing van muziekvereniging Kunstmin.

Momenteel is in het Tramstation nog de expositie over de tramlijn Zutphen - Deventer ingericht. Het boek hierover, Stoomtram Zutphen-Deventer 1926-1945, is tijdens de openingsuren van het tramstation te koop. De prijs is € 22,50. De leden van de Historische Vereniging De Elf Marken hebben een bon voor het boek ontvangen. Tegen inlevering van deze bon betalen de leden € 20,00. In het Tramstation is tevens een tentoonstelling te zien van de objecten en sculpturen van beeldend kunstenaar Sjef Platell.

Openingstijden Tramstation:

Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 4 februari Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.

Van buitenaf is de expositie permanent te zien