De Elf Marken houdt op zaterdag 3 december Open Huis in het Tramstation te Gorssel.

29 November, 2016

De deuren staan van 11.00 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging zal dan in het Tramstation aanwezig zijn om de gasten te ontvangen.

In het kader van de verschijning van het boek over de tramlijn Zutphen - Deventer is momenteel in het Tramstation een expositie over deze tramlijn ingericht.

Het boek Stoomtram Zutphen-Deventer 1926-1945 is te koop bij de De Elf Marken en bij de lokale boekhandel. De prijs is € 22,50. De leden van de Historische Vereniging De Elf Marken hebben een bon voor het boek ontvangen. Tegen inlevering van deze bon betalen de leden tot en met 3 december € 20,00.Tijdens de openingsuren van het tramstation is het boek te koop en kan de tentoonstelling bezocht worden:

Op zaterdag 3 december zullen er ook films over het vroegere openbaar vervoer in onze streek vertoond worden.

In het Tramstation is tevens een tentoonstelling te zien van de objecten en sculpturen van beeldend kunstenaar Sjef Platell.

Openingstijden Tramstation:

Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 3 december Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.

Van buitenaf is de expositie permanent te zien