Planning werkzaamheden Sluis Eefde

Datum: 
14 Maart, 2012

Onderstaand een brief die aan de onwonenden van de sluis is verstuurd.
 
Geachte heer/mevrouw,
Rijkswaterstaat gaat het echte herstel aan de sluis in Eefde uitvoeren. Met deze brief informeren de gemeente Lochem en Rijkswaterstaat u over de afrondende werkzaamheden gedurende de komende twee weken. Wij vragen uw begrip voor de ongemakken die deze laatste fase tot herstel van de sluis mogelijk voor u zal hebben.

Alle tijdens het vallen van de deur defect geraakte onderdelen zijn hersteld of gereviseerd. Deze worden vanaf 16 maart 24.00 uur teruggeplaatst, aangesloten, afgesteld en getest. Tijdens deze werkzaamheden is de Kapperallee afgesloten voor alle verkeer.
 
Volgens planning is de sluis op 26 maart weer in bedrijf voor de scheepvaart. Vanaf 26 maart wordt er begonnen met het afbreken van het portaal en de grote kraan. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Kapperallee afgesloten voor alle verkeer.
 
In de loop van week 13, vermoedelijk op 29 maart, zal de Kapperallee weer opengesteld zijn voor fietsers en voetgangers. Er is dan sprake van een beperkte doorgang omdat er nog werkzaamheden moeten plaatsvinden om het dak van de sluis te herstellen.
 
Gemotoriseerd verkeer kan vanaf maandag 2 april weer gebruik maken van de Kapperallee. Dan zijn alle werkzaamheden uitgevoerd.
 
Bij vragen kunt u contact opnemen met Arjan Thielking, omgevingsmanager RWS Dienst Oost-Nederland, telefoon 06 12 76 93 40 of via e-mail stremmingsluiseefde@rws.nl. Of neem een kijkje op www.rijkswaterstaat.nl/stremmingsluiseefde
 
Met vriendelijke groet,
Namens gemeente Lochem en Rijkswaterstaat
 
A.H. Thielking,
 

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign