Inloopavond Traverse Eefde op 8 oktober

De gemeente Lochem presenteert op dinsdag 8 oktober  de uitwerking van het ontwerp van de Traverse Eefde zoals dat binnenkort wordt aanbesteed.

Samen met de inwoners van Eefde is eind 2011 gestart met het maken van de eerste schetsen voor de Traverse Eefde. De gemeenteraad heeft een positief besluit genomen over deze schetsen in februari 2013. Ze worden uitgevoerd in de Highport-variant bij de kerk. Ook zijn middelen beschikbaar gesteld voor de herinrichting van de Zutphenseweg tussen nieuwe rotonde en de Schoolstraat.
 

Afgelopen maanden is op verzoek van de gemeenteraad het gebied tussen de Jolinkweg en de Oude Eefsche beek nader uitgewerkt, volgens deze Highport- variant.

Ben u geïnteresseerd in de presentatie, dan bent u van harte welkom op de inloopavond op

dinsdag 8 oktober 19.00 – 21.00 uur in het Hart van Eefde

Tijdens deze avond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig voor uitleg over het ontwerp en het proces van de aanbesteding. Het project wordt nog in 2013 aanbesteed en de werkzaamheden staan gepland voor 2014.

Bent u niet in de gelegenheid om dinsdag 8 oktober langs te komen en wilt u wel meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Remco Schultz, via R.Schultz@Lochem.nl of (0573) 28 91 20 (op maandag en donderdag).

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign