8 oktober Inloop Traverse Eefde

 
De gemeente Lochem werkt aan een inrichtingsplan voor de doorgaande weg door Eefde (Traverse). Graag willen wij u informeren over de voortgang van het project en leggen wij het laatste ontwerp aan u voor. De bijeenkomst is op maandag 8 oktober van 18:00 tot 20.30uur in ‘t Hart in Eefde.
 
Varianten Highport
Eind 2011 startte de gemeente met het maken van ontwerpen voor de Traverse Eefde. Dit leverde twee varianten op, die in juni 2012 zijn voorgelegd aan de gemeenteraad.
De gemeenteraad heeft gevraagd om een nadere uitwerking van een variant die is opgesteld door het project Highport. Deze derde variant is nu klaar en hierop willen we graag uw reactie. Na het verzamelen van de reacties leggen we ook deze variant voor aan de gemeenteraad. De raad neemt dan een besluit over de inrichting van de weg door Eefde, over de fasering van de uitvoering en over de financiën
 
Programma inloop
Tijdens de inloop kunt u de ontwerpen bekijken en horen wij graag de mening over de verschillende ontwerpen. Ook krijgt u informatie over het vervolg en kunt u vragen stellen. Tijdens de bijeenkomst wordt geen centrale presentatie gegeven. U bent dan ook vrij om tussen 18 en 20.30 uur binnen te lopen en vragen te stellen. Meer informatie kunt u verkrijgen bij Remko Schultz van de gemeente Lochem. Hij is op maandagen en donderdagen bereikbaar op telefoonnummer 0573-289222 of via de e-mail R.Schultz@Lochem.nl.

 

 

 

 

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign