Visie Eefde 2014 - 2018

23 April, 2014

Precies een maand geleden stuurde wij vanuit de dorpsraad Eefde en de Oranjevereniging de onderstaande mail naar alle fractievoorzitters.

"Geachte fractievoorzitters,

Naar ons idee is dit het moment om de “Visie Eefde 2014-2018” bij u onder de aandacht te brengen.
In het bijgaande document hebben wij als dorpsraad Eefde en met medewerking van de Oranjevereniging een visie document opgesteld.

Met de verkiezingsresultaten vers op het netvlies, bent u misschien in meer of mindere mate betrokken bij de collegeonderhandelingen en kunt u document wellicht gebruiken.
Anderzijds kunt u dit document gebruiken om in de oppositie de Eefdese punten te bewaken tijdens besluitvorming van de raad en college van B&W.

Het document is openbaar en zal binnenkort op onze website staan".

Het visie document hebben we als bijlage in dit artikel toegevoed, en kunt u tegen het licht houden met het bestuursakkoord van GB D66 en het CDA, wat onlangs is gesloten.

BijlageGrootte
Visie_Eefde_DRE_OVE.doc157 KB