Highport Eefde

  • warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_style_default::options(&$options) should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

HighPort Eefde bereikt nieuwe mijlpaal!

Op vrijdagmiddag 5 april 2013 is in Het Hart door vijf partners de intentieverklaring ondertekend. De partners zijn: de gemeente Lochem, Rijkswaterstaat, Waterschap RijnIJssel, LochemEnergie, en de Dorpsraad Eefde. In deze intentieverklaring is op elf punten de goede samenwerking vastgelegd voor de toekomstige ontwikkeling van verschillende plannen in Eefde.

Windenergie in Eefde? ingezonden brief behandeld op ALV.

Beste Dorpsraad,
 
LochemEnergie is vorig jaar officieel opgericht en biedt diverse diensten en producten aan de inwoners van de gemeente Lochem aan:

Uitnodiging voor het werkatelier op 8 maart in 't Hart

In Eefde en omgeving staat veel moois te gebeuren! In november heeft er op landgoed ’t Haveke in Eefde de charette Highport.Eefde plaatsgevonden. Met veel verschillende betrokkenen is hier succesvol gebrainstormd over de toekomstige ontwikkelingen. Sindsdien is er hard gewerkt om deze ideeën verder uit te werken. Daartoe is een werkatelier opgestart waar Eefdenaren samenwerken met overheidspartijen en kennisinstellingen. Alle ideeën en belangen uit de Charette zijn door het werkatelier gegroepeerd in vier thema’s:
 

Highport.Eefde !!

Eefde als poort naar Twente via de sluis en het kanaal. Een wat versnipperd dorp
met allure op de hoge gronden met een prachtige omgeving. Met volop kansen op
nieuwe ontwikkelingen om Eefde vitaler, duurzamer en mooier te maken: het sluisgebied,
de Oude Eefse Beek, het kazerneterrein, noem maar op. Dat is Highport Eefde.

Highport Eefde
Klik op het plaatje om het document te openen.
Voor het vergroten van de tekst kunt u ctr+ intikken. 
 

Inhoud syndiceren

Deze site is ontworpen door: Natuurlijk Webdesign