Vooraankondiging Rona protestmanifestatie in Zutphen

6 Oktober, 2013

Politiek! Zet je gedachten op een ander spoor!

19:30-21:30 uur

Op vrijdagavond 1 november zal Rona een protest manifestatie in Zutphen organiseren. Een manifestatie, die niet alleen voor Zutphen van belang is, maar voor een ieder van ons- en onze leden langs de Noordelijke aftakking van Elst tot Oldenzaal.

Daarom vragen wij uw steun (financiële bijdrage ook welkom) om deze avond tot een succes te maken, en politici er nogmaals op te attenderen dat wij in het Oosten geen extra goederenvervoer dulden!

De avond begint met enkele sprekers (politici en bestuurders), afgewisseld met live muziek, waarna wordt afgesloten met een fakkeltocht over de IJsselbrug. Dus haal uw tuinfakkels maar weer uit de schuur!

Wij doen een dringend beroep op alle leden, om hun eigen leden van de belangengroep te activeren, en in groten getale 1 november naar Zutphen te komen.

Voor Belangengroepen bestaat de mogelijkheid een kraam te reserveren om hun lokale situatie kenbaar te maken. (wel even op tijd laten weten)

Denk alvast na over het maken van spandoeken en tekstborden, Rona geeft hier alvast wat suggesties.

·         Politiek ontspoord.

·         Geen vracht op oude sporen!

·         Geen vracht in de nacht!

Dus, als we met zijn allen aan het werk gaan en 1 november naar Zutphen komen wordt dit een groot succes. Geef je op, als je ook mee wilt denken over de organisatie.

Ingang terrein op IJsselkade bij Eethuis de Kade. We adviseren iedereen om zo veel mogelijk met de trein te komen, en als u per auto komt, te parkeren bij Het Koelhuis Parkstraat 1 (achter het station). Het programma sturen wij u zo spoedig mogelijk toe.