Dorpsplan

• strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Dorpsplan 2017 - 2025 gereed

14 Januari, 2018

Dank zij de grote inzet van een flink aantal Eefdenaren is onder leiding van Jakko Smit eind 2017 het Dorpsplan 2017 - 2025 afgerond. Hierin staat onder meer een mooie beschrijving van het verleden en het heden van Eefde.

Dorpsraad Eefde wil inhoudelijk contact met de Lochemse Raad

3 Juni, 2012

De Dorpsraad Eefde is een aantal keren aangesproken op afwezigheid bij de Ronde-Tafel-Gesprekken (RTG). Raadsleden en burgers hebben hierover  vragen gesteld aan de Dorpsraad Eefde. De Dorpsraad Eefde vindt het daarom belangrijk toe te lichten waarom zij niet aan de RTG deelneemt. Samengevat vindt de Dorpsraad Eefde dat de RTG:

1. een informerend karakter heeft
  2. bedoeld is voor individuele insprekers en belangengroepen om hun visie te geven
  3. geen recht doet aan vrijwilligers die vele uren in de uitwerking van plannen hebben gestopt
  4. zonder discussie geen geschikt platform is om met de raadsleden in dialoog te treden
  5. door de vorm al regelmatig tot enorme frustratie van Dorpsraad Eefde en burgers heeft geleid

Midwinterbijeenkomst 27 januari 2012

8 Januari, 2012

Eefde Nodigt U.

Overhandiging Dorpsplan Eefde aan burgemeester Spekreijse

21 Mei, 2010

“Eefde maak je zelf !”
Overhandiging Dorpsplan Eefde aan burgemeester Spekreijse

Op donderdagavond 20 mei is op  Landgoed het Haveke in Eefde door Leon Meijs, voorzitter van de dorpswerkgroep, het eerste exemplaar van het “Dorpsplan Eefde” overhandigd aan burgemeester Spekreijse van de gemeente Lochem.

Presentatie Dorpsplan 2010

17 Mei, 2010

Donderdag 20 mei wordt het dorpsplan van Eefde officieel gepresenteerd aan de voorzitter van de gemeenteraad in de persoon van burgemeester Spekreijse.
Voor deze feestelijke bijeenkomst zijn we te gast op het landgoed 't Haveke te Eefde.

Het Dorpsplan Eefde 2010 kunt u in de bijlage openen.

Inhoud syndiceren