Nieuws

• strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_page::options_submit(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Eefde maak je zelf!

Met dit motto hebben verschillende Eefdenaren een Dorpsplan samengesteld. Het geeft aan dat Eefde door Eefdenaren gemaakt zou moeten worden.

De Dorpsraad Eefde is een vereniging en zet zich in voor een goede leefbaarheid in het dorp en het buitengebied van Eefde. De Dorpsraad wil een aanspreekpunt zijn voor de inwoners en de plaatselijke politiek over thema's als wonen, jeugd, verkeer, economie, zorg en cultuur.

Nieuws

Titel Datum Onderwerpsorteerpictogram Reacties
Verslag ALV van 2013 31/05/2014 Algemene Ledenvergadering
Agenda jaarvergadering 2013 Dorpsraad Eefde 17/06/2013 Algemene Ledenvergadering