Nieuws

• strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_page::options_submit(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /domains/dorpsraadeefde.nl/DEFAULT/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Eefde maak je zelf!

Met dit motto hebben verschillende Eefdenaren een Dorpsplan samengesteld. Het geeft aan dat Eefde door Eefdenaren gemaakt zou moeten worden.

De Dorpsraad Eefde is een vereniging en zet zich in voor een goede leefbaarheid in het dorp en het buitengebied van Eefde. De Dorpsraad wil een aanspreekpunt zijn voor de inwoners en de plaatselijke politiek over thema's als wonen, jeugd, verkeer, economie, zorg en cultuur.

Nieuws

Titel Datum Onderwerp Reactiessorteerpictogram
Verslag ALV 20 april 2016 27/04/2016 Algemene Ledenvergadering
Kunst, cultuur en recreatie 15/02/2010 Cultuur